fredag 29. april 2011

Made in England

Bryllupsputa med random fargevalg har fått en litt hard start... hver gang jeg trekker en ny farge, slipper det ut et "åh, nei"... Men jeg har hittil klart å holde meg til at den skal være random. Etter fem runder legger jeg tilbake nøster som allerede er brukt, slik at samme farge kan gjentas HVIS den blir trukket. Det som er litt gøy er at de sære fargekombinasjonene som oppstår gir meg assosiasjoner til andre ting, og det kommer masse ideer sprettende frem i hodet. :-)

De røde stavene (farge 1) minte meg plutselig på småsokkene til lille Charles, som lå bortpakket på kottet. Uff da, dette var vel rette dagen å ta han frem i lyset igjen. Charles er ei lita sovedukke som ble kjøpt i London av min gammeltante Gudrun på den tiden da Charles var et så populært babynavn at det var naturlig at også dukka ble "døpt" Charles. Han er Made in England, og er stemplet med "Rosebud". Mamman min strikket sokkene (etter oppskrift) da hun var lita jente. Han hadde flere par. :-) Jakke og bukse er det mormoren min som strikket til han. Og det er jo akkurat samme farge som farge 3 i puta.

Charles har også sin egen lille sovepose, med pels og blå cordfløyel (farge 2). Og den lille knappen er jo kjempesøt, og sitter der den alltid har vært. Men så er den godt festet fast også da... litt lysegrønt der (farge 5).

Så er det en kjapp overgang til rosa (farge 6) som også er pynten på dagens sjokoladekake...

Men så, åh nei. ;-) Ja, det er faktisk mulig, det blir solskinnsgult... det er bare å trekke pusten og nyte sola på verandaen... ;-) Forresten synes jeg rosa og gult er en herlig frisk kombinasjon... (ja, jeg skal finne frem min Trip Around the World...)

Og som om det ikke var nok... mørkegrønt er neste... ojojoj.

4 kommentarer:

Mette sa...

Artig med tilfeldighet (det må jo jeg synes som har tilfeldighet som jobb!).
Blir puta med striper i en retning? Du kan jo ha trip-around-the world med hekling i tilfeldig rekkefølge farger også? Kos deg med heklingen!

Tingelingeling sa...

Herlig!! Litt Afrika og litt bestemors opprinnelige hekleruter over dette!
Klem og god helg!

Hege LH sa...

Hei! :-)
Puta skal ha vertikale striper, og jeg hekler rundt og rundt fordi det er enkelt... (a la rundpinne). Og ja, det føles veldig som bestemors restegarn... håper resultatet blir litt "bestemor", men ikke helt... ;-)

Aud sa...

Herlig med random hekling! =D
Søt liten Charles, da!

Klem,
Aud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...