fredag 8. april 2011

Favorittlappen


Da heklelappen nedenfor så dagens lys ble jeg bare helt fornøyd... på samme måte som det er en glede å se Rockheim i full fargeprakt. Et kjipt reklameskilt kan fort bli lysstøy, men dette er noe helt annet. Det er like spennende å se lysspillet hver gang, jeg venter spent på fortsettelsen... (ja, jeg kunne godt tenkt meg å se et lappe-/strikkemønster lyse opp veggene i stor skala...) :-)


Og her er enda en kjempefin... lekker... fargerik... Phu!


Jeg tror nok jeg skal satse på (Drops Delight) farge 11 fra nå av... status er 43 heklelapper (av 77?), og jeg er ferdig med de "obligatoriske" fire fargevariantene fra mønsteret. Farge 08 ble gusjgrønn, 09 ble mørk lilla/turkis, 10 ble lekker, men litt mye brunorange, så jeg velger å fortsette med favoritten... farge 11. Mmmmm. Det er tross alt vår i lufta! :-)

Eller, det vil si, det VAR vår i lufta. Nå er jeg litt usikker på akkurat den saken. Men ikke usikker på fargevalget.

3 kommentarer:

RandiA sa...

Lekre farger, Hege. Og den cupcake'n tok seg godt ut der.Visste forresten ikke at det var så flotte fargelys på Rockheim.

Aud sa...

Blir skikkelig lekkert dette teppet! Kult å bli inspirert av Rockheim, da! =0)

Klem,
Aud

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Så søt lua ble :-). Med dine spesielt kreative evner skjønner jeg godt at det blir vanskelig å strikke etter mønster. Cupcakes ser jo aldeles fristende ut....
Quiltehilsen fra Hege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...