søndag 17. april 2011

Vårblomstring ;-)

Endelig blomstrer det... men dessverre ikke i hagen. Selv om det kun er en miniatyrflekk med snø igjen. Jeg venter... imens fant jeg noen herlige blomsteroppskrifter på en "reise" i bloggverden. Det er så utrolig mye fint å se... så jeg bare måtte teste en liten ting.

Jeg falt nemlig helt for blomsterkvadratene som jeg fant hos Sols(tr)ikke (som hadde vært så snill å oversette crochet flower square pattern fra rose hip). Men jeg må nok lete langt ned i garnrestene for å få til et like godt fargeutvalg som originalen(e). Det er ikke sånn som det er med stoffer ;-) der jeg har et, eh, ganske så stort utvalg å ta fra.

Sols(tr)ikke har forresten også en lekker metode for sammenhekling av blomsterkvadratene.

Her har jeg brukt Cotton Linen og heklekrok 5, men kunne vel heller tenkt meg å teste mønsteret med et annet garn. Vi får se hva jeg finner...

10 kommentarer:

Mette sa...

Oj, var det slikt det skulle være! Vakre farger av det Cotton Linen garnet! Var det godt å hekle med?

Hege LH sa...

Vel, nå er ikke jeg vant til å hekle med tykt bomullsgarn... så jeg kunne nok tenkt meg noe annet, hvis jeg skal hekle noe stort... dette ble litt "trådete" (selv om det er godt å ta i). Og jeg trenger et mye større fargeutvalg... Hagen kaller dette for cupcakes-farger... :-)

Mulig det bare blir helt enkle grytekluter for å få brukt opp garnet... God påske! :-)

Aud sa...

Kjempefin hekle-blomst!
Man finner utrolig mye inspirerende rundt omkring på blogger og nettet generelt. Jeg samler og samler og legger inn stadig nye bokmerker på PC'en min. Blir ikke "arbeidsledig" på lange tider, nei... ;o)

Bra at pakken kom frem til deg!
Når du får tid og lyst til å sy igjen, så kan vi kanskje samle den gamle sy-gjengen til treff igjen, "for old times sake"? Hadde vært hyggelig å møttes med symaskinene på slep igjen. ;o)

Klem,
Aud

Hege LH sa...

Jeg har lyst til å sy akkurat nå... ;-) og vi kan godt høre med de andre. :-)

Aud sa...

Ja, det hadde vært koselig! Du har kanskje den gamle mailing lista, du? :o)

Hege LH sa...

Sånn! Da har jeg sendt ut e-post. :-)

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Blomsterkvadraten var jo bare helt nydelig, Hege. Gleder meg til å se flere. På symøtet hos Ragnhild rett etter påske, kanskje?
Ønsker deg og dine en riktig god påske. Hilsen fra Hege

Tingelingeling sa...

Vakkert! Jeg har kjøpt garn og heklekrok, men det ser ut som om jeg må ha et slikt garn som du har brukt, der fargene skifter av seg selv.... Da slipper jeg å bestemme meg... Ble inspirert til å finne en garnbutikk så snart som fy! ( får nok ta en bytur etter påske...)

Lykke til med sydagen, det hørtes veldig hyggelig ut, er spent på resultatet!
Klem og fortsatt god påske!

Sølvis blog sa...

Har en god del bomullsrester i friske farver (mandarin petit? - husker ikkehelt) Si fra om jeg skal ta med på neste tql-møte

Hege LH sa...

Hei damer! :-)
Nå har jeg funnet ut at Royal Alpakka har et fargespekter som passer godt til hekleblomster, så det skal jeg hekle av nå... ensfarget garn i spreke farger. Men kunne gjerne prøvd andre bomullsgarn, Sølvi, og jeg skal på neste møte... så ja takk, hvis du har litt å dele. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...