mandag 26. mai 2008

Elsker - elsker ikke - 2

Endelig har jeg fått sydd sammen Elsker - elsker ikke. Jeg endte opp med å plassere blokkene med lys bakgrunn som en ytre ramme, og de grønnere blokkene i midtpartiet. Montering gjenstår.

Kanskje jeg ikke trenger mer ramme...? I alle fall må jeg finne bakstykke og lukkekant. Tror nok det skal finnes i stoffbeholdningen...

Og her er en detalj av de fabelaktige stoffene... Mest Amy Butler, men også noen fra Kaffe Fassett, og et par andre. ;-)

3 kommentarer:

Mette sa...

Gratulerer med ferdig sammensydd bowtie quilt! Det ble spennende med det sjøgrønne feltet i midten. Den ytre borden liksom laget "fade out" mot uendeligheten. Stemmer bare for lukkekant i "fade out"-fargene.

Tingelingeling sa...

Hei! Jeg har tatt dine tips til etterfølgelse og kjøpt meg kamera!! Det ble en Nikon 40x om det er noe som heter det?? Med et annet obektiv enn det som vanligvis følger med- husker ikke hva... Jeg har ikke henta det enda, men får det til helgen! Gleder meg! Sjefen kommer på besøk og har det med hit til "hemmet". Blir sikkert mange spørsmål... Ha en fin juni og lykke til med Bow tie! Du er så flink!

Hege LH sa...

Takk, og gratulerer! Da er vi 3 stk med nye kamera. Det er fremdeles like gøy å knipse! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...