onsdag 18. mai 2011

I rødt, hvitt og blått

Inspirert av Mette sin rosett til 17. mai og at jeg likevel skulle innom garnbutikken (Dropssalg), satte jeg brått igang med enda et hekleprosjekt, denne gangen i overkommelig størrelse... ;-)

Jeg ble ikke særlig komfortabel med heklekrok 3 (hadde ikke 2,5 som er brukt i mønsteret fra Drops inspirasjon), så jeg gikk ganske raskt over til heklekrok 5 som jeg god venn med. Og da gikk alt ganske glatt. Og så satt jeg plutselig der med ferdig prosjekt og mange løse tråder å feste...

Da har jeg ved en rekke tidligere anledninger lagt prosjektet vekk i påvente av at trådfestefeen skulle dukke opp. Men det har hun ikke gjort. Og derfor har jeg noen "ferdige" prosjekter som ikke er ferdige. Hm. Men nå har jeg bestemt meg for å feste tråder... jeg har faktisk luftet noen av de 99% ferdige prosjektene mine, bokstavelig talt, i skogen, og er nå klar for å feste tråder... mange tråder.

Og så fant jeg akkurat det jeg trengte, nemlig det gamle nålebrevet. Er litt usikker på hvem sitt det var, kanskje mormors. I alle fall er det såå sjarmerende, og så enkelt og lettvint som det bare går an å få det. Et voksdukaktig stoff klippet med sikksakksaks, og så et par stoffbiter i mykt og grovvevd stoff sydd fast inni. Og der var nåla. Og motivasjonen. ;-)

Med 17. mai som deadline var jeg helt i rute, og kom i mål den 16. Helt til jeg oppdaget at samboeren hadde sendt en sms med et ønske... han vil gjerne ha et heklet slips!!!! Ok, så var jeg igang igjen. Men så kjapp er jeg bare ikke. Kom ikke lengre enn til opplegging av masker... det skal være minst 300... strikkemasker altså. Nei, så kom jeg ikke i mål til den 17. likevel da, men så var det helt uventet at jeg skulle få ei hastebestilling i siste liten. :-)

Og i hagen er det endelig tid for tulipanblomstring.

3 kommentarer:

Tingelingeling sa...

Kjempefin 17.maiblomst!! Lurt!
Nålebrevet er bare søtt, det enkle er ofte det beste. Ekstra stas at det er noen som har brukt det før.
Klem og ha en fin dag!

Mette sa...

Der var rosetten ja! Passert jo ypperlig på den lekre jakke di!. Slips neste?

Hege LH sa...

Ja, slips står i alle fall på ønskelista til samboeren...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...