tirsdag 5. februar 2008

Ballonger i regnbuen

10-åringen kuppet plutselig symaskinen! Og sydde sine første sting i dag!

Men quiltekarrieren hans begynte med å tegne mønster (4 år gammel). Jeg har sydd noen av dem, de enkleste. ;-) Og han har en selvplukket knappesamling etter å ha besøkt en del quiltebutikker... (Det er ikke lett å få tillatelse til å bruke noe derfra.)

På NQFs årsmøte på Hell (2007) ervervet han sine første 2 stoffer. Jeg har et stort nok lager av morsomme barnestoffer...! Harde forhandlinger endte med at han fikk ballong-stoffet (i to fargevarianter) på betingelsen at det var HAN som skulle sy noe av dem. Påsken 2007 tegnet han mønster en dag, valgte stoffer en dag, og jeg hjalp til med stoffskjæring en dag, osv. Alt lå til rette for en flott UFO!

Inntil i dag, da han oppdaget stoffene SINE blant alle mine. Og spurte om jeg kunne vise han hvordan han kunne sy! Min oppgave har vært å feste knappenåler og renskjære. Dette har vært en skikkelig kosestund for en quiltemamma!

En stolt gutt har gitt quilten tittelen "Ballonger i regnbuen". Det mangler nå bare blå ballongramme på forsiden. Trodde jeg. Men så fikk jeg opplyst at det skal jo også være lapper på baksida! Jeg er spent! :-)

2 kommentarer:

Sølvis blog sa...

Du får hilse gutungen med at det er en flott quilt han holder på med , jeg gleder med til å se fortsettelsen.

Hege LH sa...

Hei, det går så fint så! Nå er alle rammene på plass. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...