torsdag 31. mars 2011

Hekling pågår...


Etter noen fine dager på NQFs årsmøte i Tromsø, fant jeg veien inn i noen garnbutikker... og kom ut igjen med to nye hekleprosjekter! :-) De er såpass enkle at selv jeg, som egentlig ikke kan hekle etter oppskrift, tror at dette skal gå helt fint... Så nå er jeg igang med hekling i "ledige" stunder. Men det er litt som når man leser ei god bok... jeg har egentlig ikke lyst til å legge fra meg heklingen i det hele tatt... Og hvis dere tar en titt på mønsteret fra Drops (Modell 124-1), så skjønner dere vel at dette er midt i blinken for et lappehjerte som mitt... dette er jo egentlig et lappeteppe, er det ikke? ;-)


Og jeg er kjempefornøyd med garnvalget, med Drops Delight er det like spennende hver gang å se hvordan lappen blir til slutt. Så langt har jeg kommet til 4,5 lapper (bare i startgropa altså), og hvis jeg følger oppskrifta skal det bli 77 stk. MEN, kanskje jeg stopper opp med et sjal istedet, da trenger jeg bare halvparten så mange... vi får se.

Og ikke minst, jeg måtte jo ha en ny fin heklekrok også, fra KnitPro str. 5 (men den har også str. 4,5 i andre enden). Praktisk, fordi det blir halvparten så mange heklekroker å holde styr på. Upraktisk, hvis man tilfeldigvis begynner å hekle med motsatt ende, og ender opp med feil størrelse... ;-) men det oppdager man jo fort... ikke sant? Tilfeldigvis matcher den garnnøstet helt perfekt.

Tilfeldigvis kom det også en ny pakke fra Oma i hus, og den er så yndig at jeg bare må vise den her... så fint det ble å pynte pakken med et glansbilde og knyte med en garnbit. Den er nesten for vakker til å åpne...!

6 kommentarer:

Aud sa...

Herlig garn du hadde kjøpt og utrolig lekkert teppe/sjal det skal bli! Kul heklekrok også!

Gratulerer som vinner av min lille "giveaway"! Snart kommer det pakke i posten til deg! =0)

Klem,
Aud

RandiA sa...

Dette er så utsøkt lekkert...skikkelig kunst av slikt også. (Vet ikke om det er noe å klikke på for å følge bloggen din, tror jeg har prøvd det)

Hege LH sa...

Tusen takk, Aud! Så deilig det er med litt vinnerlykke! Jeg gleder meg til å få godbitene hjem! :-)

Randi, jeg bruker å abonnere på feeder (rødorange knapp), men det finnes sikkert andre måter å se når bloggene oppdateres...?

RandiA sa...

Ja, jeg får melding på mail, har merket av for det. Så det skjer. Men jeg tenkte det var fint å ha deg "i margen" på mine blogger...på blogger jeg følger. Skal se om jeg har fått til det.

RandiA sa...

Der fikk jeg til det...nå "ligger" du i margen på begge bloggene mine....(sorteres etter sist oppdatert)

gerdh sa...

Her er det mye fin kunst. Jeg liker å hekle, men klarer ikke noe annet enn et enkelt viftemønster, og det har bare blitt noen babytepper så langt. Så dette innlegget er inspirerende!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...