torsdag 16. september 2010

Regnbuen

Ny høst, nye muligheter! September-møtet i Trondheim quiltelag (TQL) hadde tema regnbue for den ekstra utlodningen. Og hva passet vel bedre enn at regnbuen ute så ut til å ende opp midt i de nye møtelokalene til TQL! :-)


Jeg tenkte at regnbue har jeg jo sydd... men det viste seg ved at det var nordlys i ulike varianter. ;-) Derimot har sønnen designet Ballonger i regnbuen for et par år siden.

Men jeg har en liten UFO av Prøvelapper i alle regnbuens farger. Lappene er stoffprøver fra Kathrines quiltestue fra midten av 1990-tallet, sortert og sydd noen år senere. Utfordringen var å få brukt alle lappene i èn quilt. ;-)


Stoffene er fra den tiden fargene var iblandet svart, og solsikker tittet frem i alles quilter... og ja, jeg har en del av disse stoffene liggende... så det skulle ikke være umulig å få på en ramme og noen quiltesting. ;-)

3 kommentarer:

Mette sa...

Hei Hege -- velkommen tilbake i bloggeland! Den UFO var nydelig - men litt for eksklusiv til å være et krabbeteppe. Nydelige solsikker!
Ha en fin helg!

Tingelingeling sa...

Så fint at du er tilbake! Og teppet er nydelig! Jeg kjenner godt igjen stoffene, det er så rart å se hvordan fargene har forandret seg.
Jeg har til og med en del fra den vinrøde, grønne og gule tiden. Og jeg forstår ikke hvordan jeg kunne velge dem.....

Aud sa...

Så fin blogg du har!
Blir artig å se mer fra deg når du får tid og anledning til å lage noe igjen.
Jeg vet alt om hvordan det er å ha en liten, men kravstor baby i familien. Ikke mye tid til mamma og interesser utenom det som har med barn, hus og hverdagsliv å gjøre.

Har lagt deg inn på blogglista mi, så får vi se når du dukker opp øverst der med nytt blogginnlegg! ;o)

Klem,
Aud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...