tirsdag 16. februar 2010

Blå time...

Jeg klarte ikke å stoppe etter et hjerte, så da ble det et til... med tråd i ulike blåfarger. Hadde et mislykket forsøk med melert tråd i det minste hjertet, men den fikk jeg raskt fjernet. Så ble det isblått istedet.

8 kommentarer:

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Så nydelige hjertene dine blir. Er det ikke artig med stitchery? Skjønner godt at du bare måtte sy en til... kjenner meg igjen der :-)
Hege

Mette sa...

Nå ble jeg i tvil - begge hjertene er jo bedårende - kan ikke bestemme meg for hvilket som er vakrest. Du kan ikke slutte på 2 vel :-)

Hege LH sa...

Takk! ;-)
Et om gangen... skikkelig kosejobb! :-)

Kristine sa...

Hei :-) så koselige hjerter..de var kjempefine! Takk for hilsen inne hos meg, den krydderhylla er av de sjeldne ja!! Sånne godbiter dukker opp i Østersund ;-)

Tingelingeling sa...

Såå hyggelig at du er i gang igjen! Jeg har venta på deg, men nå som du har kommet i gang igjen har jeg vært litt fraværende.. Tusen takk for kommentar i min blogg!

Fine hjerter, nydelige tapet på syrommet og jeg som ikke strikker no særlig syns det er umåtelig tappert å legge i veg med strikkepinner!Skal bli spennede å følge deg på syrommet!
Stor klem og flott at du er tilbake!

Thimbles of the World sa...

Hi,
Visit my thimble blogs at http://mythimblecollection.blogspot.com/ and http://thimblesoftheworld.blogspot.com/ Present your collection at Thimbles of the World! Greetings from Poland!

ale balanzario sa...

Beautiful blog, I love your quilts, you are so creative,
I will link to you

Anonym sa...

Hei Hege!
Kan du vær så snill kontakte Rogaland Quiltelag snarest? Send mail til MaritM7@gmail.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...