søndag 10. august 2008

Bøker og inspirasjon!

I sommer har jeg knapt sett nål og tråd, men jeg har vært innom noen OBLIGATORISKE reisemål. Når jeg har med bil til Oslo, bare må jeg innom Lappemakeriet på Bærums verk. Ikke bare er det sommeridyll, utstilling og stoffer som jeg ikke finner hjemme. Men det er også pannekakehus som nærmeste nabo, noe familien setter stor pris på... For eksempel spidermanpannekake.

Da jeg allerede har en del stoffer hjemme... ehm... ble det mer fokus på bøker denne sommeren. Og både Tanum (på Karl Johan) og Norli som ligger like ved (rundt hjørnet) har et interessant utvalg som inspirerer en quilter. Begge er obligatoriske, hvis jeg rekker det.

I tillegg har jeg hatt fornøyelsen av å for andre gang besøke Lapp-Elisa i Sverige. Det viste seg da at det likevel manglet en del stoffer hjemme, og at det var quiltebøker der som jeg verken hadde sett hos Tanum eller Norli. Hm, merkelig! Heldigvis kjører jeg stasjonsvogn.

Nyervervede bøker finnes etter hvert i lista "Bøker som kom gjennom nåløyet i 2008". I tillegg til quiltebøker fant jeg inspirasjonsbøker om strikking, farger, journals (en slags mellomting mellom collage, decoupage og scrapbook) osv. osv...

Fasader mot havgapet, er ei husrekke fra øya Grip utenfor Kristiansund. Her var det nærmest sørlandsidyll da vi besøkte øya. Denne husrekka ville vel ta seg godt ut i en tradisjonell skolehusquilt!? ;-)

2 kommentarer:

Le Passe Temps sa...

May I write in english allthough I dont' do it very well.
I love wandering on quilters blog when they are living far away from my home.
I see typical landscapes and quilt works which are often very different from those I do.

thanks to show and share yiour life of each day.
Nicole

Hege LH sa...

Thank you, Nicole! It's so nice of you to leave a comment for me!
Take care! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...