onsdag 9. april 2008

Fotogalleri

Etter kurset med Bente Vold Klausen har jeg et helt galleri av inspirasjon. Og da jeg fikk bildene utover dataskjermen oppdaget jeg at stadig nye ting kom frem, et hjerte her, et ansikt der. Bildene har fått titler, og jeg får stadig nye ideer.


Ved videre manipulering av bildene har jeg enkelt og raskt utforsket andre fargeuttrykk. Et litt kjedelig bilde i rødt/orange, ble plutselig en vakker Istid.

Og et betong-grått fint motiv, ble plutselig glødende i farger. Bilde-manipulasjon gir enda flere ideer! Og enda har jeg bare brukt funksjonene for saturation og bildenegativ. Mulighetene ligger i kø! ;-)

3 kommentarer:

Tingelingeling sa...

Hei!
Takk for i går! Det var kjempehyggelig å høre på deg. Jeg ble ekstra glad for å høre at det finnes noen som har det slik som meg; at det er morsomst mens man løser problemene.... Jeg har sydd fra 86, eller i det minste hatt interessen i alle fall.. Jeg håper at det er greit at jeg linker til bloggen, og at vi kan treffes senere! Ha en super dag! Klem.

Hege LH sa...

Det var veldig koselig å besøke Oppdal quiltelag torsdagskvelden! Og håper vi holder kontakten. Jeg skal i alle fall prøve å få meldt meg på kurshelga på Oppdal til høsten! ;-)

Tingelingeling sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Jeg ble såååå glad.Og så hyggelig skrevet! Fint om du kommer til Gjevilvassdalen, jeg håper også å kunne delta der! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...