mandag 7. april 2008

Bow tie på flanell

Jeg var så heldig å få delta på enda et kurs med Kaffe Fassett og Brandon Mably. Jeg trives veldig godt med kursformen deres. Vi får leke med stoffer og farger på en flanellvegg en hel dag, bare avbrutt av konstruktiv kritikk. Når de oppsummerer kurset med kommentarer til alle prosjektene, er det en opplevelse i seg selv, utbroderende og ordrikt, og absolutt lærerikt.

Jeg boltret meg i Amy Butler-stoffene mine, og fikk brukt et par andre stoffer som ville være med. Og etter hvert skjønner jeg at det de sier ikke er fasiten heller, det er jo litt forvirrende, men samtidig gir det nye muligheter.

Det gjelder for eksempel rammestoff. Kaffe valgte det sennepsbrune på bildet, Brandon ville absolutt ikke ha det, men fant et herlig blått/grønt Kaffe-stoff med trær, og jeg vil helst ha med begge, og supplere med flere stoffer, kanskje storblomstrete kvadrater?

Jeg har egentlig ikke lyst til å dele opp de stormønstrete stoffene i to hurtighjørner for å lage sløyfeknuten. Så jeg funderer på om jeg bare kan sy sammen 4-patchene, og så grovt applikere på det kvadratet som skal være sløyfeknuten...? Kanskje.

Noen blokker har byttet plass etter at bildet ble tatt. Den grønne sløyfen i midten flyttet fra den orange sløyfen i midten, da de ikke kunne komme overens med å bo så nært hverandre. Knappenålene mine har for tiden den ansvarsfulle jobben med å holde på plass alle de "korrekt" plasserte bitene i et sammenrullet flanellslaken. Men det blir forhåpentligvis ikke så lenge til symaskinen kommer frem igjen! ;-)

4 kommentarer:

Mette sa...

Hei Hege -- kjæmpelækker teppe. Får vi se det stoffet som Brandon valgte også?
Jeg venter også på bilde av gridlock-quilten ferdig sammensydd!

Mvh
Mette

Hege LH sa...

Ok, nytt bilde kommer i teksten. Men jeg har ikke det stoffet Brandon foreslo.

Sølvis blog sa...

Hva med sånne tredimensjonale boq-ties - der knuten kommer utenpå. Da trender du to lyes og tre mørke kvadrater

Hege LH sa...

Nå har jeg skjønt hvordan jeg kan sy sløyfeknuten i en bretteteknikk, slik at knuten blir hel og det blir små "lommer" innunder knuten. Det er løsningen! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...