onsdag 30. januar 2008

En limoverført start...

Det er alltid så gøy å oppdage nye teknikker og nye muligheter i quiltelivet. Jeg stakk hodet borti UFO-haugen og oppdaget at masse tråder fra en påbegynt rufseveske hadde limt seg fast i min lekre havfrue fra limoverføringskurs (i 2006?) med Eva Aagesen. Det så ikke lekkert ut!

Heldigvis fikk jeg reddet havfruen, hun tålte godt å bli vasket med en våt klut, og nå har hun visst lyst til å bli noe mer... men når motivet er 34 cm høyt og 37 cm bredt, er det litt stort til å dekorere ei veske.

Og det er heller ikke så fristende å klippe i motivet. Og det er jo nettopp derfor hun har blitt liggende, enda så fornøyd jeg er med den helsides avisannonsen som endte opp på et blomstrete stoff kjøpt i Sverige (fant ikke mange quiltestoffer den sommeren). Jeg er spesielt fornøyd med at tilfeldighetene gjorde at havfruen har fått en blomst "tatovert" på låret, og en blomst i håret! Men hva er egentlig et passende prosjekt for en havfrue...?

2 kommentarer:

Sølvis blog sa...

Du spør hva som er ett passende prosjekt for en hvafrue - : En diger strandveske selvfølgelig!
Og ja , jeg må taste innkode for å lagre meldingen i bliggen din. takk for i går - jeg kom selvfølgelig midt oppi køen med kongen og det hele....

Hege LH sa...

God ide, Sølvi! Må la den modne litt i vinterkulda...

Og takk for tipsene til bloggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...