mandag 21. september 2009

På tur i Bymarka

Jeg har lenge tenkt på å gå en luftetur med quiltene mine, for å se om noen kunne passe i kombinasjon med naturens farger. Og nå begynner plutselig høstfargene å titte frem, og jeg fikk det travelt... Det er nemlig mulig at jeg har flere quilter som passer bedre på et svaberg med sjøen i sikte, enn i kombinasjon med høstlyng, busker og trær i skogen. Men nettopp derfor var det interessant med en fotoutfordring.

Sulten pus ble med på skogsturen.


Jeg plukket med meg noen små quilter hjemmefra, men glemte å tenke på opphengsmuligheter. Og hva passer vel bedre da, enn å finne ei klesklype i ei gran i skogen!? ;-) Gul stjernebrikke fortjente absolutt å få komme ut av skapet igjen. (En litt mindre versjon av Lise Bergene/Annie Eikenes kuvertbrikke Glade jul fra boka O'jul med din lappeglede.)


Det var fint fotolys, men såpass lunefulle vindkast, at vi måtte ha hjelpemidler for at ikke quilten skulle fly avgårde... heldigvis kan en stein være hjelpsom. ;-) Natthimmel har strålt fra veggen hjemme i årevis, og jeg håper vi finner en like passende vegg når vi flytter om ikke lenge.


:-)

2 kommentarer:

Mette sa...

Wow, så spennende quiltene ble når de ikke bare ble avfotografert helt flatt på et bord eller en vegg. Lekkert!

Sølvis blog sa...

Kjemekoselige bilder. Tror jeg husker da du starta på den nattehimmelquilten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...